Barn's Watch - Conhusker Refugee

Vagabond Skor

Posted July 12, 2018, 4:09 p.m. By barn Tags: Skor o kläder

Det är kul med skor och kläder och det finns så mycket som man kan ha som gör att man känner sig lite finare och man hittar saker som man tycker mer om. Ja det är underbart när man hittar sånt som man känner att man verkligen tycker om och som man kan ha ett bra tag. Jag tycker om vagabond skor för dom är snygga och så håller dom så länge och det gör dom så bra tycker jag. Det är bra kvalitet och det är så som man vill ha det. Jag tycker om att ha samma skor länge för jag tycker det är lite segt att hitta ett par nya. Så jag vill gärna att dom sak hålla ett bra tag så att jag slipper att leta mig ut och hitta nya.

Bra att det finns så mycket fint att välja på

Ja det är finns mycket fint som man kan tänkas ha och det är kul när man hittar sånt som man har letat efter och dom sitter skönt och man känner att det här kommer att bli ett par skor som man kommer att kunna njuta av och som man kommer att tycka om och känna att dom vill man ha ett bra tag.
Ja det finns många bra ställen som man kan hitta bra och fina kläder och skor och det är ju det som är så kul att det finns så mycket att välja på. Men just vagabond är ett bra märke som jag verkligen tycker om och som gör att det blir så kul att ha dom för dom håller så bra och så gör dom väldigt snygga skor tycker jag. Så det är ett märke som jag ofta återkommer till. Ja det är kul när man hittar något som man tycker om och gillar.